کد مطلب: 5727 | زمان انتشار: ۲۰:۳۵:۱۶ - چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 7,548 | |

طرز تهیه ی کمپوت گیلاس

طرز تهیه ی کمپوت گیلاس,آموزش آشپزی

کمپوت گیلاس

۱-گیلاس                                    یک کیلو

۲-شکر                                       ۳۵۰ گرم

۳-آب                                          ۴ تا ۵ پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا دمهای گیلاس را جدا می کنیم و آنرا می شوئیم و  آب و شکر را مخلوط و می جوشانیم و از صافی رد می کنیم و دوباره می گذاریم جوش بیاید ، بعد ریواس ها را در آن می ریزیم و بعد از چند جوش آنرا از روی آتش بر می داریم بحدی که گیلاس پخته شود ولی له نگردد .

منبع:lovelyfoods.com



ارسال نظر



لوگو اسپانسر