کد مطلب: 5727 |
زمان انتشار:
۲۰:۳۵:۱۶ - چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
7,549 |
|
طرز تهیه ی کمپوت گیلاس
طرز تهیه ی کمپوت گیلاس,آموزش آشپزی
کمپوت گیلاس
۱-گیلاس یک کیلو
۲-شکر ۳۵۰ گرم
۳-آب ۴ تا ۵ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا دمهای گیلاس را جدا می کنیم و آنرا می شوئیم و آب و شکر را مخلوط و می جوشانیم و از صافی رد می کنیم و دوباره می گذاریم جوش بیاید ، بعد ریواس ها را در آن می ریزیم و بعد از چند جوش آنرا از روی آتش بر می داریم بحدی که گیلاس پخته شود ولی له نگردد .
منبع:lovelyfoods.com
|
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی