کد مطلب: 14073 | زمان انتشار: ۸:۴۶:۵۲ - یکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۶ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 400 | |

طرز تهیه ترشی مارچوبه

 طرز تهیه ترشی مارچوبه

مواد لازم برای ترشی مارچوبه :

 مارچوبه  ۴۰۰ گرم
شبت تازه ۶ عدد
 آب  ۵ پیمانه
 شکر  ۳ قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه به مقدار لازم
برگ بو ۲ الی ۳ عدد
سیر ۲ حبه
سرکه ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
دانه خردل یک قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی مارچوبه :

ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های ۲ الی ۳ سانتی متر برش دهید.

 

تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر