کد مطلب: 14073 |
زمان انتشار:
۸:۴۶:۵۲ - یکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۶ |
|
دفعات مشاهده :
409 |
|
مواد لازم برای ترشی مارچوبه :
مارچوبه |
۴۰۰ گرم |
شبت تازه |
۶ عدد |
آب |
۵ پیمانه |
شکر |
۳ قاشق سوپخوری |
چاشنی دلخواه |
به مقدار لازم |
برگ بو |
۲ الی ۳ عدد |
سیر |
۲ حبه |
سرکه |
۲ الی ۳ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون |
۲ الی ۳ قاشق سوپخوری |
دانه خردل |
یک قاشق چایخوری |
نمک |
۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه ترشی مارچوبه :
ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های ۲ الی ۳ سانتی متر برش دهید.
تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.