کد مطلب: 9097 |
زمان انتشار:
۱۹:۵۶:۴۲ - چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
594 |
|
یک غذای کاملا خوشمزه که سس تاکو مزه بی نظیری به آن داده است .
آماده سازی : ۱۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر :
سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان |
۴ عدد |
سس تاکو |
۵ قاشق غذا خوری |
سالسا |
۱ پیمانه |
پنیر چدار |
۱ پیمانه |
خامه ترش (اختیاری) |
۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
۱- فر را از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.
۳- آنها را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارانهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.
۴- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را ۳ الی ۵ دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.