کد مطلب: 985 |
زمان انتشار:
۲۱:۵۶:۱۲ - چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
780 |
|
طرز تهیه املت تن ماهی
مواد لازم برای ۵-۴ نفر :
یک قوطی |
تن ماهی جنوب |
۳ عدد |
گوجه فرنگی متوسط |
۳ قاشق غذاخوری |
روغن مایع |
یک عدد |
پیاز متوسط رنده شده |
۴عدد |
تخم مرغ |
۳-۲ حبه |
سیر |
به مقدار کافی |
نمک و فلفل |
طرز تهیه:
روغن را در ماهیتابه داغ کرده، پیاز را کمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریک درآورده، با پیاز کمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج کنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمک و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد کافی نمک دارد، در پاشیدن نمک احتیاط کنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یکی یکی روی آن بشکنید.
روی تخم مرغ کمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.
نکات تغذیه ای :
تن ماهی به عنوان یک غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و کلسیم می باشد.
این املت در کل دارای ۱۱۳۳ کالری می باشد که اگر توسط ۴ تا ۵ نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی ۲۵۲ کالری خواهد بود.