کد مطلب: 10497 |
زمان انتشار:
۵:۱۵:۵۸ - دوشنبه ۴ خرد ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
351 |
|
مواد لازم برای کوبلر ریواس و توت فرنگی:
ریواس خردشده |
۴ فنجان |
توت فرنگی خرد شده |
۲ فنجان |
شکر |
۱/۲ فنجان |
نشاسته |
۲ ق غ |
دارچین |
۱/۴ ق چ |
آبلیمو (اختیاری) |
۱ ق غ |
پوست لیمو رنده شده (اختیاری) |
۱ ق چ |
مواد لایه رویی کوبلر ریواس و توت فرنگی :
آرد |
۱ و نیم فنجان |
شکر |
۳ ق غ |
بیکینگ پودر |
۱ و نیم ق چ |
نمک |
۱/۲ ق چ |
کره خرد شده |
۵۰ گرم |
شیر |
ربع فنجان |
تخم مرغ |
۱ عدد |
طرز تهیه:
شکر و دارچین و نشاسته و ریواس و توت فرنگی و لیمو را مخلوط میکنیم. ۵ دقیقه بماند بعد روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا به جوش بیاید و کمی نرم شود.
در این فاصله آرد و بیکینگ پودر و نمک و شکر و کره را مخلوط می کنیم و هم می زنیم. شیر و تخم مرغ را با هم می زنیم به خمیر اضافه می کنیم. اگر خمیر سفت شد کمی شیر اضافه می کنیم.
مخلوط ریواس و توت فرنگی را در ظرف گودی می ریزیم و خمیر را با قاشق تکه تکه روی آن می ریزیم. حدود نیم ساعت در فر با درجه ۴۰۰ می گذاریم تا روی آن برشته شود.
با خامه سرو می کنیم.