کد مطلب: 4656 |
زمان انتشار:
۱۱:۰۴:۳۴ - جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,480 |
|
چگونه قارچ را سفید نگه داریم؟
سفید نگه داشتن و جلوگیری از سیاه شدن قارچ
سفید نگه داشتن قارچ در خانه
حتما برایتان پیش آمده و دیده اید که برای درست کردن غذایی پس از خرد کردن قارچ ها در مدت زمان کمی آنها تیره و قهوه ای رنگ شده اند ، در این حالت غذای شما نیز بدرنگ می شود . حال برای جلوگیری از این حالت تنها کافی است قارچ را برای ۵ دقیقه در یک ظرف آب سرد خیس کنید تا شن های داخل آن بیرون بیاید سپس با یک ابر نرم زیر آب سرد آن را بشویید و حلقه حلقه کنید سپس یک عدد لیمو ترش کوچک را نسف کنید و آب نیمی از آن را روی قارچ ها بریزید در این صورت قارچ های شما سفید و تازه خواهد ماند و یا قرار دادن در فریز م تیره نخواهند شد
ارسالی کاربران