کد مطلب: 10322 | زمان انتشار: ۱۲:۱۹:۴۲ - چهارشنبه ۲ ارد ۱۳۹۴ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 439 | |

چند دستور پخت با باقالا

چند دستور پخت با باقالا

بهار فصل باقالا هست و خیلی آن را دوست دارند ، به همین خاطر دو نوع غذا با باقالا آموزش داده ایم ، آیا تا حالا سوپ و آش با باقالا خورده اید، یکبار امتحان کنید.

سوپ باقالا با خامه

سوپ باقالا با خامه‎
مواد لازم :

 کرفس سه ساقه
 تره فرنگی  یک عدد
 پیاز یک عدد
 کره یک چهارم پیمانه
آب مرغ پنج پیمانه
شیر دو پیمانه
خامه نصف پیمانه
باقالا دو پیمانه
برگ بو سه عدد
آرد یک چهارم پیمانه
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
گلپر نصف قاشق چای‌خوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه :
همانطور که می دانید آوندهای ساقه کرفس زیاد و درشت هستند باعث می شود میکروب ها وارد کرفس شوند، ابتدا کرفس را به خوبی شسته و بعد آن را خرد کنید. به همین دلیل  ریشه و برگ سبز تره‌ فرنگی را جدا کرده و قسمت سفید آن را ریز خرد کنید و همراه با پیاز در کمی کره تفت دهید.

برگ بو را همراه نمک، فلفل و نیمی از باقالا به مواد بالا اضافه کنید. و بعد آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد، سپس برگ بو را بیرون آورده و بقیه مواد را با مخلوط‌ کن پوره کنید و بعد دوباره در قابلمه بریزید. شیر را به آرد اضافه کنید تا یکدست شود.

سپس آن را آرام داخل سوپ ریخته و هم بزنید. بقیه باقالا را هم به سوپ اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا سوپ جا بیفتد سپس خامه، آبلیمو و گلپر را با هم مخلوط کنید و پس از پخت سوپ به آن اضافه کنید.

 

******

آش شوید باقالا با ماست ترش

آش شوید باقالا با ماست ترش‎
مواد لازم :

 شوید نیم کیلو
 باقالا سبز  یک پیمانه
 برنج خیس‌خورده دو پیمانه
 سیر له شده دو حبه
عصاره مرغ یا گوشت برای‌ آش و سوپ یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
ماست سفت کیسه‌ای ترش نصف پیمانه
پیاز داغ به مقدار دلخواه
نعناع داغ به مقدار دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا هنگام پخت برنج، کاملا داخل ‌آش له شود.

سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.

وقتی باقالا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخلش ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر