کد مطلب: 9667 | زمان انتشار: ۱۵:۴۴:۰۵ - یکشنبه ۲۶ بهم ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 387 | |

نحوه پخت کباب ملکه

467

 

موردمصرف : پیش غذا 
مناسب برای : مهمانی دوستانه 

مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه :

بادمجان
فلفل دلمه
گوشت چرخ کرده
روغن
آرد نخودچی
نمک
فلفل قرمز
زردچوبه

 

مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .

طرز تهیه کباب ملکه :
سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و … که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند.

898796
پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم.

876876
بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت شوند.

54687

در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند.  زیر شعله اش کم باشد بهتر است.

789687
حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم .

 

 

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر