کد مطلب: 9075 | زمان انتشار: ۱۶:۴۵:۱۵ - سه شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 243 | |

نحوه طبخ و تهیه آش شلغم

how-to-cook-and-prepare-turnip-soup

در این پست طرز تهیه آش شلغم را به شما آموزش می دهیم، این آش برای سرماخوردگی بسیار عالیست:

 

مواد مورد نیاز برای تهیه آش شلغم :
شلغم     ۱ کیلو
عدس     نصف پیمانه
برنج      ۱ پیمانه
پیاز      ۲ عدد
گوشت چرخ کرده     ۳۰۰ گرم
زیره     به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه     به مقدار لازم

 

آموزش طبخ آش شلغم :
شلغم ها را خوب بشورید و بدون آن که پوست بکنید مکعبی خردشان کنید (خواص شلغم با پوست بیشتر حفظ می شود) و کنار بگذارید . یکی از پیازها را خلال کرده سرخ کنید .

 

عدس را همراه آب به آن اضافه کنید واجازه بدهید نیم پز بشود .
برنج را که قبلا خیس کردید بعد از نیم پز شدن عدس به مواد اضافه کنید و بگذارید تا پخته شود.

 

در این فاصله آن یکی پیاز را رنده کنید و با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مواد را ورز بدهید و از آن ها کوفته قلقلی درست کنید .

 

یک تابه را کمی چرب کنید و قلقلی ها را با شعله نسبتا زیاد داخل آن تفت بدهید ….فقط در حدی که آب آن گرفته شود و جمع شود.

 

از آش غافل نشوید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد .
برنج که باز شد کوفته ریزه ها را هم اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و زیره ( برای گرفتن سردی برنج  و شلغم) را هم به بقیه مواد اضافه کنید!

 

برنج کمی که شکفته شد شلغم ها را هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیافتد . (به حال خودش رها نکنید که ته بگیرد . آرام هم بزنید)

وقتی موادتان که پخت ، آش تان هم که جا افتاد .
حالا بریزید توی ظرف و با نعناع داغ تزئین کنید و اگه دوست دارید موقع سرو کمی هم آبلیمو داخل آن بریزید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر