کد مطلب: 9882 | زمان انتشار: ۱۹:۰۸:۱۸ - یکشنبه ۱۷ اسف ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 549 | |

نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)

fo2039

مواد لازم :

 نان باگت به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۳ عدد
 سیر  ۴ الی ۵ عدد
 روغن زیتون  به میزان لازم
 ریحان خرد شده  ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا ۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم
نمک قدری

طرز تهیه :
قسمت گوشتی  گوجه فرنگی  خرد کنید . سیر  رنده شده را  گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

فر را با  ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر    آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.
نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .

fo2040

منبع : ashpazierangin.net



ارسال نظر



لوگو اسپانسر