کد مطلب: 5833 | زمان انتشار: ۱۶:۳۶:۳۱ - چهارشنبه ۱ مرد ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 673 | |

مربای آلو زرد درسته

morabaye-aloo-zarde-doroste

این مربا جذاب و خوش رنگ است و ظاهر خوبی دارد و برای میز شام مهمانی ها بسیار مناسب می باشد.

طرز تهیه:
  1.  ظرفی را آب می کنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش آید. آلوها را می شوییم و در یک صافی می ریزیم و یک لحظه آن را در آب جوش فرو می بریم. سپس آن را در صافی می ریزیم و وقتی کمی خنک شد، پوست آنها را می کنیم.
  2.  آلوها را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و لابلای آن، شکر می ریزیم و می گذاریم یک شب بماند.
  3. آلو ها را از شکر خارج می کنیم و دو لیوان آب روی شکر می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و قوام بیاید. سپس آلوها را داخل آن می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و شهد مربا مناسب شود. اگر آلو ها پخته، ولی شهد مربا هنوز رقیق بود، آلو ها را از آن خارج نموده و شهد را به تنهایی می جوشانیم تا قوام آن مناسب شود. سپس آلو ها را در آن می ریزیم و مربا را در شیشه مناسب می ریزیم.
مترجم: سیما علوی



ارسال نظر



لوگو اسپانسر