کد مطلب: 418 | زمان انتشار: ۲۲:۰۷:۲۱ - پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 656 | |

طرز پخت قارچ شکم پر کلاسیک

مواد لازم برای ۲ نفر

قارچ بزرگ: ۶ عدد
کره: ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۲ ساقه، خرد شده
سیر: ۱ حبه ریز شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر
گردو: ۲ قاشق غذاخوری، رنده یا ریز شده
جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری ریز شده
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری سر صاف
روغن زیتون: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله ۱ – فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله ۲ – قارچ را شسته و تمیز کنید، سپس تنه آن را جدا کرده و ریز خرد کنید.
مرحله ۳ – کره را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، قارچ های ریز شده را به همراه پیازچه به کره بیافزایید و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
مرحله ۴ – گردو، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله ۵ – تابه را از روی شعله برداشته، جعفری و آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مرحله ۶ – قارچ های خالی شده را با روغن زیتون چرب کنید و داخل آنها با مخلوط مواد پر کرده و در نهایت روی آنرا با پنیر پارمسان بپوشانید.
مرحله ۷ – قارچ های شکم پر را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر گذاشته تا پخته و روی قارچ طلایی شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و گرم سرو نمایید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر