کد مطلب: 9239 | زمان انتشار: ۱۷:۰۵:۲۶ - چهارشنبه ۱ بهم ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 376 | |
روغن زیتون
خمیر پیتزا بزرگ ۱ عدد
گوشت ریش ریش شده نیم پز ۲۰۰ گرم
پنیر موزرلا
پیاز متوسط ۱ عدد
پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی
(ضروري)
(براي كاربران نمايش داده نمي شود) (ضروري)
Δ