کد مطلب: 9687 | زمان انتشار: ۱۲:۳۲:۲۳ - سه شنبه ۲۸ بهم ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 864 | |

طرز درست کردن تارتلت آجیلی

how-to-make-nutty-tartlt

مواد مورد نیاز برای داخل تارت ها:

خمیر تارت

مغزهای دلخواه فندق ،بادام ،پسته و…

عسل ۱۰۰گرم

کره ۴۰گرم

زعفران دم کرده ۱قاشق سوپخوری

شکر ۴قاشق غذاخوری

خامه ۱/۸پیمانه در صورت تمایل

آموزش تهیه:

خمیر تارت رو طبق دستور اینلینک آماده میکنیم…. در تهیه این تارت بر خلاف تارت نارگیلی باید خمیر رو بپزین بعد توش رو پر کنید…

درظرف مناسبی، شکر، عسل و کره رو میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم مرتب هم میزنیم تا شکر ذوب بشه..بعد زعفرون دمکرده و (در صورت تمایل خامه)* رو اضافه میکنیم و شروع میکنه به جوشیدن بعد از اینکه کشدار و غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته.

تا سس هنوز سرد نشده توی تارتلت ها رو پر میکنیم.( اگه دیدید داره میبنده دوباره کمی روی حرارت قرار بدین تا ذوب شه)*

همه رو به همین روش پر میکنیم.

حالا توی تارتلتها رو با مغز ها پر میکنیم.(این مرحله سلیقه ایه اگه تمایل دارین میتونین از مغز بیشتری استفاده کنید)



ارسال نظر



لوگو اسپانسر