کد مطلب: 1320 | زمان انتشار: ۲۲:۲۹:۳۶ - چهارشنبه ۸ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 4,800 | |

طرز تهیه ی کیک یزدی

آموزش طرز تهیه ی کیک یزدی

کیک یزدی.طرز تهیه ی کیک یزدی.آموزش پخت کیک یزدی.سایت آشپزی.

موادلازم:

آردسفید…………….. ۲/۱-۱ پیمانه

ماست……………….۱/۲پیمانه

روغن مایع…………..۲/۳پیمانه

شکر……………….۲/۳پیمانه

گلاب………………۲قاشق غذاخوری

تخم مرغ………….۲عدد

بیکینگ پودر……….۱قاشق مربا خوری

پودرهل…………….۱قاشق چایخوری

طرزتهیه:

ابتدا فر،را با دمای ۲۵۰درجه روشن کرده تا گرم شود…

تخم مرغ و شکر را هم زده،بعد گلاب را اضافه میکنیم(دراین مرحله سعی کنید با همزن کار نکنید)و با قاشق هم میزنیم،ماست و نیمی از روغن را اضافه کرده و خوب هم زده…

بعد هم آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم(آرد و پودرهل را با هم مخلوط کرده والک کنید)آرد حتما باید الک شده باشد تا درون مایع حباب نشود…

بعدازهم زدن مابقی روغن اضاف کرده و هم زده…

نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها میزاریم ۲/۳ مواد را درقالب ریخته و وسط آنرا با کادر  روغنی + زده تا کیک پف کند…

من روی کیک ها کمی شکلات تخته ای رنده کردم…

ازشکلات چیپسی میشه استفاده کرد…

به مدت ۱۰یا۲۰دقیقه درون فر قرارمیدهیم…



ارسال نظر



لوگو اسپانسر