کد مطلب: 1320 |
زمان انتشار:
۲۲:۲۹:۳۶ - چهارشنبه ۸ آبا ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
4,800 |
|
آموزش طرز تهیه ی کیک یزدی
موادلازم:
آردسفید…………….. ۲/۱-۱ پیمانه
ماست……………….۱/۲پیمانه
روغن مایع…………..۲/۳پیمانه
شکر……………….۲/۳پیمانه
گلاب………………۲قاشق غذاخوری
تخم مرغ………….۲عدد
بیکینگ پودر……….۱قاشق مربا خوری
پودرهل…………….۱قاشق چایخوری
طرزتهیه:
ابتدا فر،را با دمای ۲۵۰درجه روشن کرده تا گرم شود…
تخم مرغ و شکر را هم زده،بعد گلاب را اضافه میکنیم(دراین مرحله سعی کنید با همزن کار نکنید)و با قاشق هم میزنیم،ماست و نیمی از روغن را اضافه کرده و خوب هم زده…
بعد هم آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم(آرد و پودرهل را با هم مخلوط کرده والک کنید)آرد حتما باید الک شده باشد تا درون مایع حباب نشود…
بعدازهم زدن مابقی روغن اضاف کرده و هم زده…
نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها میزاریم ۲/۳ مواد را درقالب ریخته و وسط آنرا با کادر روغنی + زده تا کیک پف کند…
من روی کیک ها کمی شکلات تخته ای رنده کردم…
ازشکلات چیپسی میشه استفاده کرد…
به مدت ۱۰یا۲۰دقیقه درون فر قرارمیدهیم…