کد مطلب: 4592 | زمان انتشار: ۱۷:۴۳:۳۰ - پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 3,209 | |

طرز تهیه ی کیک توت فرنگی

آموزش طرز تهیه ی کیک توت فرنگی

مواد لازم:
۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۱و ۱/۲ فنجان آرد
۱ و۱/۲ قاشق چای خوری پکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
۱ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذا خوری شکر
۱ تخم مرغ بزرگ
۱/۲ فنجان شیر
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل یا پودر وانیل
۴۵۰گرم توت فرنگی

طرز تهیه:
ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت روشن می کنیم.آرد،نمک و پکینگ پودر را مخلوط و از الک رد می کنیم.در یک کاسه کره و ۱فنجان شکر را خوب با همزن میزنیم تا سفید رنگ شود و سپس سرعت همزن را کمکرده،تخم مرغ ها را یکی یکی وشیر و وانیل را اضافه می کنیم.حال مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم(با سرعت خیلی کم).خمیر را داخل قالب چرب شده با کره می ریزیم،توت فرنگی هارا که هر کدام را به ۲تکه تقسیم کردیم را روی کیک می ریزیم.رویش شکر باقی مانده را می پاشیم و ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر می گذاریم و سپس حرارت را روی درجه ۳۲۰ گذاشته و تا ۵۰دقیقه(تازمانیکه کیک طلایی و خوب بپزد) در فر نگه می داریم.پس از پخت کمی صبر می کنیم تا کیک سرد شود و بعد از قالب در آورده و میبریم.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر