کد مطلب: 1208 | زمان انتشار: ۲۱:۱۱:۵۳ - پنجشنبه ۲ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 6,247 | |

طرز تهیه ی کلوچه زنجبیلی

 

 

طرز تهیه ی کلوچه زنجبیلی

کلوچه زنجبیلی.طرز تهیه ی کلوچه زنجبیلی.

مواد لازم:

آرد سفید………………………۴ لیوان

روغن جامد……………………۱ لیوان

شکر………………………….۱/۵ لیوان

کنجد………………………….به مقدار لازم

آب……………………………۱ لیوان

زنجبیل……………………….۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا آرد و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و در ظرف بزرگی بریزید…

آب و شکر را نیز با هم مخلوط کنید،سپس وسط ظرفی را که در آن آرد ریخته اید را باز کنید یعنی آرد های وسط ظرف را کنار بزنید…

آب و شکر مخلوط شده را در وسط ظرف بریزید و کم کم آرد را به وسط بیاورید و با آب مخلوط کرده تا خمیر بدست آید…

روغن جامد را اضافه کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید تا زمانی که بدست نچسبد…

اگر دیدید خمیرتان شل شده دوباره مقداری آرد به آن اضافه کنید و اگر سفت بود مقداری آب و شکر مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید…



ارسال نظر



لوگو اسپانسر