کد مطلب: 1208 |
زمان انتشار:
۲۱:۱۱:۵۳ - پنجشنبه ۲ آبا ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
6,247 |
|
طرز تهیه ی کلوچه زنجبیلی
مواد لازم:
آرد سفید………………………۴ لیوان
روغن جامد……………………۱ لیوان
شکر………………………….۱/۵ لیوان
کنجد………………………….به مقدار لازم
آب……………………………۱ لیوان
زنجبیل……………………….۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و در ظرف بزرگی بریزید…
آب و شکر را نیز با هم مخلوط کنید،سپس وسط ظرفی را که در آن آرد ریخته اید را باز کنید یعنی آرد های وسط ظرف را کنار بزنید…
آب و شکر مخلوط شده را در وسط ظرف بریزید و کم کم آرد را به وسط بیاورید و با آب مخلوط کرده تا خمیر بدست آید…
روغن جامد را اضافه کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید تا زمانی که بدست نچسبد…
اگر دیدید خمیرتان شل شده دوباره مقداری آرد به آن اضافه کنید و اگر سفت بود مقداری آب و شکر مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید…