کد مطلب: 1008 | زمان انتشار: ۱۰:۳۷:۴۴ - پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ | ۵ نظر | دفعات مشاهده : 2,980 | |

طرز تهیه ی کته استانبولی

این غذای راحت و خوش ‌مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید.

کته استانبولی.طرز تهیه کته استانبولی.طرز تهیه کته.آموزش آشپزی

مواد لازم برای دو نفر:

برنج                      دو پیمانه

گوجه فرنگی          سه عدد بزرگ

سیب ‌زمینی          یک عدد بزرگ

پیازداغ                   یک قاشق غذاخوری

کره                       ۳۰ گرم

آب                         دو لیوان

نمک و زردچوبه       به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست کنده و خرد می ‌کنیم و با پیاز داغ و روغن یا کره درون قابلمه ریخته و نمک و زردچوبه و یک لیوان آب را به آن اضافه می کنیم.

این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود.

سپس سیب ‌زمینی را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه می ‌کنیم و بعد برنج را که خوب شستیم به همراه یک لیوان دیگر آب به آن‌ ها اضافه می ‌کنیم.

ابتدا حرارت را زیاد کرده تا به‌ جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می ‌کنیم تا برنج بپزد.

اگر مقدار آب آن کم بود، خیلی کم آب اضافه می‌ کنیم. دقت کنید در ریختن آب خست به‌ خرج دهید تا کته شما شل نشود.

وقتی آب برنج خشک شد حرارت را کم می ‌کنیم تا کته به مدت چهل دقیقه دم بکشد.

شیندخت

برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا را کلیک کنید.

اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.

 




۵ ديدگاه مطلب براي " طرز تهیه ی کته استانبولی " ارسال شده است.

  1. حمید گفت:

    نمک به مقدار لازم یعنی چقدر؟
    از کجا بفهمم نمکش کمه یا زیاده؟ کی باید غذا رو بچشم؟
    ببخشید من تا به حال اصلا آشپزی نکردم 😀

  2. حمید گفت:

    آهان اون بالا رو دقت نکرده بودم. دو نفر
    اتفاقا ما هم دونفریم 🙂
    مرسی

  3. حمید گفت:

    اونقت ببخشید این غذا برای چند نفره؟

ارسال نظر



لوگو اسپانسر