کد مطلب: 1256 | زمان انتشار: ۲۱:۰۵:۴۵ - سه شنبه ۷ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 3,615 | |

طرز تهیه ی کتلت گوشت

طرز تهیه ی کتلت گوشت

کتلت.طرز تهیه ی کتلت گوشت.کتلت گوشت.آموزش آشپزی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده………………۲۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط…………..۲ عدد

پیاز متوسط…………………….۱ عدد

تخم مرغ……………………….۱ عدد

خمیر پودر شده نان باگت……..۱/۳ پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه…………به مقدار لازم

زعفران دم کرده………………..۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

پیاز و سیب زمینی ها را پوست کنده،بشویید و با رنده ریز رنده کرده،گوشت را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید،همه مواد را با هم مخلوط و با دست ورز دهید…

تخم مرغ را در ظرفی جداگانه شکسته و به گوشت اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید…

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران دم کرده را به مخلوط گوشت اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا همه جای گوشت با ادویه ها طعم دار شود…

مقداری از پودر نان باگت را به گوشت اضافه و به ورز دادن ادامه دهید…

تابه ای را روی حرارت گذاشته،مقداری روغن سرخ کردنی در آن ریخته تا داغ شود.در این فاصله به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت را برداشته و در کف دستتان به شکل گرد یا بیضی درآورید و آن را به آرامی در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود…

همه مایه کتلت را به همین روش آماده کنید و در روغن سرخ کنید.وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد آن را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود…



ارسال نظر



لوگو اسپانسر