کد مطلب: 1175 | زمان انتشار: ۱۹:۰۷:۵۶ - سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 11,131 | |

طرز تهیه ی پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا قارچ و مرغ.پیتزا قارچ.طرز تهیه ی پیتزا.آموزش آشپزی

موادلازم:

 

قارچ …….۳۰۰ گرم

مرغ……..یک سینه ی پخته شده

فلفل دلمه ای…..۲عدد متوسط

پیاز ……………..۱ عدد

پنیر پیتزا ……….به مقدار لازم

گوجه فرنگی……۲عدد متوسط

خمیر نان بربری …………..۱ عدد

روغن, ادویه,آویشن و نمک, سس کچاپ….به مقدار کافی

 

طرزتهیه:

من برای خمیر این پیتزا از خمیر نان بربری استفاده کردم, یک خمیر رو دو قسمت کردم و با هر کدام یک پیتزا درست کردم.

مرغ رو با پیاز, ادویه, برگ بو و زردچوبه بذاری خوب پخته بشه تا بوی زحم نده.

مرغ رو خلال کنید(اندازش به خودتون بستگی داره)

قارچهارو اسلایس کنید

فلفل دلمه ای  و گوجه رو هم نگینی خورد کنید.

کمی روغن در تابه بریزید پیازهای خورد شده رو کمی تفت بدید ,مرغهارو اضافه کنید

بعد نوبت قارچ میرسه,که لازم نیست خیلی سرخ بشه,کمی تفت براش کافیه.

در انتها فلفل دلمه رو هم به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل و ادویه های دلخواهتون رو بیافزایید.

حالا خمیرتون رو در سینی پهن کنید,با چنگال چندین سوراخ روی آن ایجاد کنید و برای ۵ دقیقه داخل فر

بگذارید.

سپس خمیر را خارج کرده کمی کچاپ روی آن بمالید و مواد پیتزامون رو روش بریزید.

آخر کار قسمت سفت گوجه فرنگی رو نگینی کنید و روی مواد بریزید

حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بگذارید داخل فر ۱۸۰ درجه,

بعد درآورده و پنیر پیتزا رو روی آن بریزید دوباره داخل فر بذارید تا پنیر آب بشه.

من کمی کنجد بو داده هم روی پنیرم ریختم که خوب شد.

خوب پیتزای مرغ و قارچ ما آماده است,

 

نکته: میتونید از ذرت و زیتون هم برای تزئین پیتزاتون استفاده کنید

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر