کد مطلب: 2266 |
زمان انتشار:
۲۰:۰۷:۲۱ - چهارشنبه ۲۲ آبا ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
3,453 |
|
طرز تهیه ی مرغ سوخاری
آموزش طرز تهیه ی مرغ سوخاری
مواد لازم : برای ۶ نفر
نمک : یک و نیم قاشق چای خوری
مرغ : ۸ تکه (به دلخواه از قسمتهای مختلف)
آرد : ۱۷۰ گرم
فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری
فلفل هندی : ۱/۲ قاشق چای خوری
دوغ : ۱ فنجان
روغن گیاهی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد، فلفل سیاه، فلفل هندی و نمک رو با هم تو یه کاسه بزرگ مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو که از قبل آماده و خشک کردیم، تو مخلوط آرد میغلتونیم، تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه و مرغها رو ۱۵ دقیقه کنار میذاریم.
دوغ رو تو یه کاسه جداگانه میریزیم و مرغها رو تو دوغ میزنیم و سپس مجددا تو آرد میغلتونیم.
مرغها رو تو روغن داغ میذاریم و بسته به سایز هر تکه، ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت، تو روغن میذاریم تا طلایی رنگ و مغز پخت بشه.
مرغها رو بعد از سرخ کردن روی پارچه تمیزی میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی