کد مطلب: 1232 | زمان انتشار: ۱۱:۵۱:۴۲ - جمعه ۳ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 2,440 | |

طرز تهیه ی مربای به

آموزش تهیه ی مربای به

مربای به.طرز تهیه ی مربای به.آموزش تهیه ی مربای به

مواد لازم:

 

به………………………….۱ کیلو

شکر………………………۱ کیلو

آب………………………..۲ لیوان

آبلیمو……………………۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید…

وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود…

درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریبا قرمز رنگ میشود…

وقتی کاملا خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید…



ارسال نظر



لوگو اسپانسر