کد مطلب: 1232 |
زمان انتشار:
۱۱:۵۱:۴۲ - جمعه ۳ آبا ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
2,440 |
|
آموزش تهیه ی مربای به
مواد لازم:
به………………………….۱ کیلو
شکر………………………۱ کیلو
آب………………………..۲ لیوان
آبلیمو……………………۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید…
وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود…
درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریبا قرمز رنگ میشود…
وقتی کاملا خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید…