کد مطلب: 1345 | زمان انتشار: ۲۱:۵۴:۱۸ - جمعه ۱۰ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 8,656 | |

طرز تهیه ی لازانیا قارچ و گوشت

آموزش طرز تهیه ی لازانیا قارچ و گوشت

مواد لازم:

لازانیا ………………….۱ بسته(البته همش بصورت کامل استفاده نمیشه)

گوشت چرخ کرده …….۳۰۰ گرم

قارچ…………………..۳۰۰ گرم

فلفل دلمه ای………..۲ عدد

پیاز……………………۲ عدد

رب گوجه ……………به میزان لازم (حدودا ۴ قاشق غذا خوری)

پنیر پیتزا……………..به مقدار لازم

نمک و ادویه ………..به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس سفید:

آردگندم………..۲قاشق غذا خوری

شیر…….……..۱ لیوان و نیم

کره………….۵۰ گرم

 

طرز تهیه :

ابتدا در یک ظرف مقداری روغن ریخته و پیاز و گوشت را خوب تفت می دهیم،نمک و ادویه را اضافه میکنیم…

قارچ را در یک ظرف دیگر در مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وبعد از سرخ شدن(چون قارچ درحین تفت دادن اب میوفته جدا تفت میدیم)به پیاز و گوشت اضافه میکنیم…

فلفل دلمه ای نگینی خورد شده را به مواد اضافه میکنیم و کمی آب نارنج اضافه میکنیم وبعد رب گوجه را اضافه می کنیم و میگذاریم خوب تفت بگیرد…

در یک دیگ آب می ریزیم و بعد از جوش آمدن ورقه های لازانیا را اضافه میکنیم…

برای تهیه سس سفید هم ابتدا کره را در یک ظرف روی شعله گاز میگذاریم،بعد از آب شدن دو قاشق آرد را اضافه می کنیم خوب تفت که گرفت(نباید دون دون بشه)شیر را اضافه کرده میگذارم کمی غلیظ شود(در حد فرنی نه زیاد رقیق نه غلیظ)

وقتی ورقه های لازانیا آماده شد آبکش میکنیم و خوب بهش آب سرد میزنیم،خوب آبش که رفت در یک ظرف پیرکس که ته اش چرب شده یک ردیف ورقه های لازانیا را می چینیم…

در ردیف بعد مواد گوشت و قارچ را اضافه میکنیم و یک لایه پنیر پیتزا میریزیم و به همین ترتیب لایه ها را میچینیم به طوری که لایه آخر که میچینیم ورقه های لازانیا باشد…

در ردیف آخر سس سفید را اضافه کرده و رویش پنیر پیتزا می ریزیم…

فر را ازقبل روشن کرده تا گرم شود،دما را روی ۱۸۰درجه میگذاریم به مدت نیم ساعت…

لازانیا حاضره اونو برش میزنیم…

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر