کد مطلب: 1211 | زمان انتشار: ۲۱:۱۶:۴۴ - پنجشنبه ۲ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 9,156 | |

طرز تهیه ی شیرینی نخودی

 

طرز تهیه ی شیرینی نخودی

شیرینی نخودی.آموزش تهیه ی شیرینی نخودی

مواد لازم:

آرد نخودچی ……….. ۲۵۰ گرم

 

پودر قند ……………. ۱۲۵ گرم

 

روغن جامد ………… ۱۲۵ گرم

 

پودر هل ……………. به میزان لازم

 

خلال پسته ………… برای تزئین

 

طرز تهیه:

 

داخل یک ظرف،روغن جامد را با پودر قند با پشت قاشق نرم می کنیم…

 

 وقتی یک دست شد،اول با دور کند و بعد با دور تند همزن سه الی چهاردقیقه می زنیم…

 

کم کم آرد نخودچی را اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم،بعد ۲۴ ساعت در یخچال نگه میداریم…

 

بعد از استراحت خمیر،هل را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم…

 

اگر دیدیم خمیر هنوز هم از هم می پاشد،باز هم آن را ورز می دهیم…

 

سپس خمیر را با وردنه پهن می کنیم…

 

یک کاغذ روغنی روی خمیر می گذاریم تا به وردنه نچسبد. خمیر را به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم

 

سپس با قالب دلخواه،شیرینی ها را فرم داده وروی سینی فر می گذاریم...

 

با خلال پسته روی آن راتزئین کرده و سینی را در طبقه وسط قرار می دهیم...

 

دمای فر را روی ۱۵۰درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و ۲۰ دقیقه در فر قرار میدهیم…

 


نکته : بعد از بیرون آوردن شیرینی ها،نباید به آنها دست بزنیم تا خنک شوند…

شیرینی نخودی.آموزش تهیه ی شیرینی نخودی

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر