مواد لازم:
جو پوست کنده ………۱ لیوان
برنج……………………..نصف لیوان
هویج…………………..۵_۶ عدد رنده شده
سینه ی مرغ پخته …….۱ عدد ریش ریش شده
جعفری خرد شده…….مقداری
سیب زمینی……………۱ عدد متوسط رنده شده
پیاز ………………..۱ عدد
نخود فرنگی و ذرت …………مقداری
آب مرغ…………………۱ لیتر
رب گوجه فرنگی………۳قاشق
زردچوبه,ادویه,نمک……….مقدار لازم
آبلیمو…………………….۲_۳قاشق
طرز تهیه:
جو را چند ساعت در آب خیس کنید…(حداقل ۱۲ساعت)
جو و برنج را با مقداری آب بگذارید روی شعله تا بپزه…
وقتی جو خوب خودشو ول کرد آب مرغ رو اضافه کنید.جو باید خوب پخته شده باشه…
هویج هارا رنده کرده به مواد اضافه کنید،سیب زمینی درین سوپ سبب لعاب دار شدن میشه…
هم میتونید مثل من رنده کنید،هم میتونید نگینی خورد کنید…
کم کم همه ی مواد رو به سوپمون اضافه میکنیم،غیراز پیاز و ادویه و رب…
بهتره مرغمون رو هم دیرتر اضافه کنیم چون پخته است!
در ظرفی جدا پیاز داغ میکنیم و زردچوبه و ادویه میزنیم،رب را سرخ میکنیم…
کمی آب بهش اضافه میکنیم تا رقیق بشه،حالا روی مواد سوپ میریزم…
آبلیمو را اضافه میکنیم و میذاریم خوب جا بیوفته…بعد سرو میکنیم…
نکته ها:
۱) جو زمان پخت طولانی تری نسبت به بقیه مواد دارد،بهتره که خوب پخته بشه بعد بقیه مواد رو اضافه کنیم…
۲)مثل همیشه من ازعصاره استفاده کردم،چون آب مرغ ریخته بودم،از عصاره ی بره و قارچ استفاده کردم…
۳) در صورت داشتن پودر جوانه ی گندم،یک قاشق به سوپ اضافه کنید،لعاب خوبی میده…
۴)اگر قارچ بریزید خیلی طعم بهتری خواهد داشت…
عالی بود
خیلی خوب بود، مرسی از لطفتون
ممنون.خیلی بدردم خورد.کم کم فراموش کرده بودن از بس با شیر و قارچ درست کرده بودم.
ممنونم فقط میخواستم بدونم برای مریض تب دار خوبه؟؟؟؟؟
خیلی ممنون از آموزشتون .خیلی به دردم خورد
دستتون درد نکنه واقعا مطالب مفیدی بود هروقت مهمون دارم دیکه خیالم راحته که شما هستین
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام
دست شما درد نکنه. خیلی خوب شد سوپی که من به این شیوه درست کردم.
خدا خیرتون بده.