کد مطلب: 1469 | زمان انتشار: ۱۸:۴۲:۲۷ - یکشنبه ۱۲ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 4,920 | |

طرز تهیه ی سوپ جو با سس سفید

آموزش طرز تهیه ی سوپ جو با سس سفید

مواد لازم:

جو پرک………………………..۵۰ گرم

آب مرغ…………………………۲ پیمانه

هویج متوسط………………….۱ عدد

قارچ درشت…………………..۵ عدد

جعفری ریز خرد شده………..۲ قاشق سوپخوری

آب لیموترش…………………۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس سفید:

آرد……………۱ قاشق مرباخوری

کره………….۲۰ گرم

شیر………..نصف پیمانه

نمک و فلفل….به مقدار لازم

طرز تهیه:

آب مرغ را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.جو پرک را اضافه کرده و بگذارید توی قابلمه بپزد و بعد حرارت را کم کنید…

هویج را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید…سپس هویج رنده شده را به سوپ اضافه کنید…

قارچ ها را حلقه حلقه کنید و داخل تابه ای که در آن قبلا روغن ریختید به مدت ۴ دقیقه حرارت دهید.به قارچ در حال سرخ شدن،آب لیمو ترش هم اضافه کنید تا قارچ تغییر رنگ پیدا نکرده و سفید باقی بماند.حالا قارچ های سرخ شده را به سوپ اضافه کنید…

برای آماده کردن سس کره را در قابلمه کوچک ریخته،روی حرارت بگذارید تا آب شود…

وقتی کره آب شد آرد را اضافه کرده تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.حالا شیر را به همراه نمک و فلفل به سس اضافه کرده هم بزنید تا سس مزه دار شود.وقتی سس مقداری غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته و به سوپ اضافه کنید…

حدود ۵ دقیقه سوپ را هم زده،بعد از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و با مقداری جعفری خرد شده روی آن را تزیین کنید…



ارسال نظر



لوگو اسپانسر