کد مطلب: 5717 | زمان انتشار: ۲۰:۲۷:۱۱ - چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,299 | |

طرز تهیه ی سس کچاپ با خامه

طرز تهیه ی سس کچاپ با خامه

۱-خامه                                                  ۲۰۰ گرم

۲- آب لیمو                                              ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

۳-پاپریا (نوعی فلفل شیرین قرمز )              ۱ قاشق مرباخوری

۴-رب گوجه فرنگی                                    ۱ قاشق  مرباخوری

طرز تهیه:

 نمک و رب گوجه فرنگی و پاپریکا را در آب لیمو حل و با خامه مخلوط  می کنیم و مصرف می نمائیم .

این سس به مصرف  گوشتها و سالاد سبزی میرسد .

منبع:.lovelyfoods.com



ارسال نظر



لوگو اسپانسر