کد مطلب: 5717 |
زمان انتشار:
۲۰:۲۷:۱۱ - چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,299 |
|
طرز تهیه ی سس کچاپ با خامه
طرز تهیه ی سس کچاپ با خامه
۱-خامه ۲۰۰ گرم
۲- آب لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
۳-پاپریا (نوعی فلفل شیرین قرمز ) ۱ قاشق مرباخوری
۴-رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
نمک و رب گوجه فرنگی و پاپریکا را در آب لیمو حل و با خامه مخلوط می کنیم و مصرف می نمائیم .
این سس به مصرف گوشتها و سالاد سبزی میرسد .
منبع:.lovelyfoods.com
|
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی