کد مطلب: 5629 | زمان انتشار: ۱۴:۴۳:۰۱ - یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ | ۲ نظر | دفعات مشاهده : 13,437 | |

طرز تهیه ی سس رنگی

طرز تهیه ی سس رنگی

چهار نوع سس مایونز رنگی (برای فوندو)

سس مایونز را می توانیم با اضافه کردن اسانس های مختلف به رنگ و طعم متنوعی در آوردیم .

۱-به نسبت هر لیوان سس مایونز ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم خامه اضافه کرده تا کاملاً سفید خوش طعم گردد .

۲-به نسبت هر لیوان سس مایونز یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی خوش رنگ اضافه می نمائیم تا صورتی و خوشرنگ بشود.

۳-به نسبت هر لیوان سس مایونز ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری خردل اضافه می کنیم تا زرین و طلائی شود.

۴-به نسبت یک لیوان سس مایونز ۳ تا ۴ قطره رنگ سبز مخصوص غذا و یا ۲ قاشق سوپخوری معطر خورده شده ریز مثل نعناع – ترخان – جعفری اضافه می نمائیم تا سبز خوشرنگ گردد .

منبع:lovelyfoods.com




۲ ديدگاه مطلب براي " طرز تهیه ی سس رنگی " ارسال شده است.

  1. زهره گفت:

    عزیزم با آب لبو و زعفران خیلی خوب میشه,,با جوشوندن چند برگ کلم قرمز میتونید یه رنگ بنفش هم داشته باشید

  2. هنرمند گفت:

    با کلم قرمز و مقداری آبلیمو هم می شه رنگ بنفش یاسی درست کرد ، به ترتیب زیر هم آماده می شه :
    چند برگ کلم قرمز + یک چهارم لیوان آبلیمو (مقدار آبلیمو باید طوری باشه که سطح کلم هارو بپوشونه) بعد آبلیمو رنگ بنفش یاسی به خودش می گیره و ما برگ های کلم رو کنار می ذاریم و از آبلیمو رنگی استفاده می کنیم .
    ضمنا از زعفران هم می شه استفاده کرد و سس رو رنگی کرد .

ارسال نظر



لوگو اسپانسر