کد مطلب: 4618 |
زمان انتشار:
۱۰:۰۵:۱۶ - جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
966 |
|
آموزش طرز تهیه ی سالاد انار
مواد لازم(برای ۶ تا ۸نفر):
انار دون شده |
۳ پیمانه |
کلم قرمز |
۱ پیمانه |
کلم بروکلی |
یک دوم پیمانه |
گل کلم |
یک دوم پیمانه |
مغز گردو |
یک دوم پیمانه |
گلپر |
۱ قاشق غذاخوری |
مغز کرفس |
یک دوم پیمانه |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد انار :
گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس پوست روی آن را بگیرید و خرد کنید.بعد کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید.سپس گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید سپس در ظرف بزرگی همه مواد سالاد را ریخته و در صورت تمایل برای سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر( یا سس مایونز) به سالاد اضافه نموده و سرو کنید.
نکته: برخی برای تهیه سالاد انار از کلم قرمز و سفید و دانه های ذرت استفاده می کنند. همچنین برای سس سالاد می توان از آب انار,مایونز و سرکه(یا آبلیمو)استفاده نمود. استفاده از سایر سبزیجات مانند هویج هم به ذائقه افراد بستگی دارد.