کد مطلب: 4576 | زمان انتشار: ۱۷:۳۴:۰۷ - پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,028 | |

طرز تهیه ی خورش آلو اسفناج (آموزش آشپزی)

آموزش طرز تهیه ی خورش آلو اسفناج

مواد لازم :
گوشت خورشی ۲۵۰ گرم
اسفناج یک کیلوگرم
آلو خورشی یا بخارا ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آبغوره در صورت تمایل

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود، سپس، اسفناج خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم وقتی که …



ارسال نظر



لوگو اسپانسر