کد مطلب: 4576 |
زمان انتشار:
۱۷:۳۴:۰۷ - پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,028 |
|
طرز تهیه ی خورش آلو اسفناج (آموزش آشپزی)
آموزش طرز تهیه ی خورش آلو اسفناج
مواد لازم :
گوشت خورشی ۲۵۰ گرم
اسفناج یک کیلوگرم
آلو خورشی یا بخارا ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آبغوره در صورت تمایل
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا کمی سرخ شود، سپس، اسفناج خرد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم وقتی که …
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی