کد مطلب: 4894 | زمان انتشار: ۱۹:۳۵:۰۹ - یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 2,081 | |

طرز تهیه ی املت سیب زمینی با ژامبون

آموزش طرز تهیه ی املت سیب زمینی با ژامبون

مواد لازم:
۸ تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری ریحان تازه خرد شده (ازجعفری و ترخون ویا اسفناج هم میشود استفاده کرد)
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده(یا هر پنیر دلخواه)
نمک و تازه فلفل سیاه یا سفید
۶ برش ژامبون خرد شده
۴۰۰گرم سیب زمینی پوست کنده و به شکل مکعب ۱یا۲سانتی خرد شده
روغن زیتون برای سرخ کردن
۱ پیاز کوچک بیشتر به سلیقه، خرد شده
۲ حبه سیر و یا بیشتر به سلیقه، خرد شده

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها،نیمی از پنیر،۱/۴ ازنمک و فلفل را باهم مخلوط می کنیم.ژامبون خرد شده رادر تابه بدون روغن تفت میدیم تا کمی ترد شود.بعد از تابه جمع می کنیم،روغن اضافه کرده،وقتی کمی داغ شد سیب زمینی هارا اضافه می کنیم تا زمانیکه طلایی شود.سپس نم و فلفل را اضافه می کنیم وحدود ۳تا ۴دقیقه در تابه را می گذاریم.سیب زمینی هارا هم جمع کرده ودر کمی روغن سیر و پیاز را تفت می دهیم تا ۴دقیقه و در صورت استفاده از سبزیجات غیر از ریحون را اضافه می کنیم تا کمی سرخ شود و حال ژامبون و سیبزمینی هارا اضافه می کنیم.ریحان را به مخلوط تخم مرغ اضافه و این مخلوط را با تابه اضافه می کنیم و در تابه پخش می کنیم.پس از اینکه مطمئن شدیم که زیرش سرخ شده لبه هایش را جمع و با احتیاط بر می گردانیم.در آخر کمی پنیر رویش می پاشیم،تا پنیر ذوب شود شعله را خاموش می کنیم.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر