کد مطلب: 9739 | زمان انتشار: ۱۵:۱۱:۵۴ - شنبه ۲ اسف ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 405 | |

طرز تهیه کاسترول ژامبون

طرز تهیه کاسترول ژامبون

کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.

مواد لازم :

 سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ پیمانه ۱۵۰ کالری
 کرفس خرد شده ۲ ساقه ۳۰ کالری
 هویج بزرگ حلقه یاخرد شده ۱ عدد ۳۰ کالری
 آب ۳ پیمانه ۰ کالری
کره ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه ۳۰۰ کالری
ژامبون خرد شده ۲ پیمانه ۶۰۰ کالری
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ۵ کالری
پیاز ریز شده ۲ قاشق چایخوری ۲ کالری
آرد ۳ قاشق غذاخوری ۴۰ کالری
شیر ۱ پیمانه ۱۱۰ کالری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه ۴۵۵ کالری
خرده نان خشک ۱/۲ پیمانه ۱۷۵ کالری

مجموع کالری: ۱۸۹۷
طرز تهیه :
۱ – برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار‌‌نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲ – سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۳ – حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
۴ – سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​بریزید تا آب شود.

۵ – ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
۶ – مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.

۷ – باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).

۸ – به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).

۹ – پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
۱۰ – مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

۱۱ – ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
۱۲ – کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر