کد مطلب: 10093 |
زمان انتشار:
۱۸:۵۶:۱۷ - شنبه ۱۵ فرو ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
319 |
|
مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا سالامی تند و خوشمزه
آرد ۲۰۰ گرم
مایه خمیر ۱۰ گرم
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
شیر ولرم ۱/۸ لیتر
روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل سبز ریز ۶ عدد
پنیر ورقه ای ۶۰ گرم
کالباس سالامی به صورت ورقه ای ۵۰ گرم
طرز تهیه:
یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.
این پیش خمیر را ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم ۲۰ دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.
فر را تا ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.
پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.