کد مطلب: 9926 |
زمان انتشار:
۱۵:۲۷:۱۱ - چهارشنبه ۲۰ اسف ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
405 |
|
مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:
بادمجان |
۲ عدد |
قارچ |
۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا |
۲۰۰ گرم |
پیاز کوچک |
یک عدد |
ذرت |
۱۰۰ گرم |
زیتون بدون هسته |
۵۰ گرم |
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
آرد سفید |
۵۰۰ گرم |
آب گرم |
یک پیمانه |
خمیر مایه |
یک قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
یک قاشق غذاخوری |
نمک |
به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزا بادمجان :
اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.
آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.
در حین زمان استراحت خمیر بادمجانها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. بادمجانها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید.
در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.
منبع : چهاردیواری جام جم