کد مطلب: 3948 | زمان انتشار: ۲۰:۴۸:۵۳ - جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 797 | |

طرز تهیه پلوی سبزیجات

آموزش طرز تهیه پلوی سبزیجات

مواد لازم:

برنج ۲ پیمانه

گل کلم ۲۰۰ گرم

اسفناج ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

هویج ۱ عدد

ادویه مخصوص ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع ۲/۱ پیمانه

زعفران به میزان لازم

نمک ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج را خرد کرده کمی بخار پز می کنیم که سبک شود ۰ در ظرفی ( تابه )پیاز را سرخ می کنیم قارچ را خرد کرده اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم سپس هویج را نگینی کرده و ۱۰ دقیقه آبپز می کنیم ۰ گل کلم ( کلم بروکلی ) را به قطعات کوچک برش می زنیم همراه با هویج کمی تفت می دهیم ، اسفناج را اضافه می کنیم تمام سبزیجات را به مدت چند دقیقه با هم مخلوط ادویه مخصوص و نمک و زعفران حل شده را اضافه می کنیم اجازه می دهیم تمام این ترکیب مزه دار شوند و اصلا آبی نداشته باشند برنج را آبکش کرده یک لایه درون ظرف ( قابلمه ) می ریزیم با کمی روغن ،لایه وسط از مایع سبزیجات استفاده می کنیم و لایه آخر ( سوم ) برنج می کشیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه دم بکشد . بعد سرو می کنیم .



ارسال نظر



لوگو اسپانسر