کد مطلب: 5377 | زمان انتشار: ۱۵:۳۱:۰۴ - سه شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 866 | |

طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

آموزش طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

مواد لازم :

گردوی تفت داده و خرد شده : نصف پیمانه

خرمای بدون هسته و خرد شده : ۲۲۵ گرم

جوش شیرین : کمتر از یک قاشق چای خوری

آب جوش : یک پیمانه

آرد کیک : ۲ پیمانه

شکر : نصف پیمانه

بکینگ پودر : یک و نیم قاشق چای خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

پودر دارچین : نصف قاشق چای خوری

کره : ۱۱۵ گرم

تخم مرغ : یک عدد

اسانس وانیل : یک قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه

۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.

۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.

۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.

ashpaz-bashi.blogfa.com



ارسال نظر



لوگو اسپانسر