کد مطلب: 10744 |
زمان انتشار:
۱۴:۵۲:۴۲ - چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
438 |
|
موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم
آماده سازی و پخت موتبک : ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه موتبک :
برنج |
۱ کیلو گرم |
گوشت گوسفندی |
۱ کیلو گرم |
مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید |
به میزان لازم |
پیاز |
۱۵۰ گرم به اضافه ۱ عدد متوسط |
شوید |
۲ پیمانه |
رب گوجه فرنگی |
۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه |
۱/۲ قاشق مرباخوری |
پودر تخم گشنیز |
۱/۲ قاشق غذاخوری |
دارچین |
۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین |
۱ عدد |
فلفل سیاه |
۱/۲ قاشق چایخوری |
برگ بو |
۳ عدد |
نمک |
به میزان لازم |
روغن |
به میزان لازم |
طرز تهیه موتبک :
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، ۱ عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و ۱/۲ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.