کد مطلب: 6191 | زمان انتشار: ۱۲:۰۹:۵۶ - پنجشنبه ۲۳ مرد ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 717 | |

طرز تهیه مربای به

fo2385

مواد لازم :
به ۴ عدد ( یک کیلوگرم )
شکر ۱ الی ۱/۵ کیلو
آب به میزان لازم
عرق هل و دارجین یا گلاب به میزان لازم
گردوی خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه :
به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود وقتی کاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارجین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید . و حرارت را خاموش کنید.

مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .



ارسال نظر



لوگو اسپانسر