کد مطلب: 9901 |
زمان انتشار:
۱۳:۳۳:۰۵ - دوشنبه ۱۸ اسف ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
487 |
|
طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید.
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای ۵ نفر :
نخود خام |
۲۰۰ گرم |
هویج متوسط |
۱ عدد |
پیاز کوچک |
۱ عدد |
سیر |
۳-۴ حبه |
انبه پودر شده |
۱ قاشق غذا خوری |
زیره سیاه |
۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه |
۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین |
۱ قاشق چای خوری |
نمک |
به میزان لازم |
طرز تهیه فلافل نخود و هویج :
نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.
سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).
سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.