کد مطلب: 5635 | زمان انتشار: ۱۴:۴۹:۰۲ - یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,750 | |

طرز تهیه سوپ پیاز

طرز تهیه سوپ پیاز

سوپ پیاز – برای ۶ نفر

۱-

پیاز

نیم کیلو

۲-

روغن

صد گرم

۳-

ارد

دو قاشق سوپخوری

۴-

پنیر گرویر رنده شده

۱۵۰ گرم

۵-

نمک و فلفل

بقدر کافی

طرز تهیه:

پیاز را نازک خلال و با روغن سرخ می کنیم تا کمی طلائی شود بعد ارد را کم کم روی پیاز می پاشیم و بهم می زنیم تا ارد نیز کمی طلائی شود انگاه چهار تا پنج لیوان ابگوشت را بتدریج روی  پیاز میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا ارد گلوله نشود. حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا سوپ کاملا لعاب بیندازد و کمی غلیظ شود. کمی از پنیر را کنار می گذاریم و بقیه را داخل سوپ مس ریزیم وبهم می زنیم تا پنیر حل شود. ممکن است داخل سوپخوری را یک لیوان نان تست شده چهار گوش کوچک بریزیم(برای تست کردن نانها نان سفید بریده شده را چهار گوش چهار گوش و کوچک خرد می کنیم در فر یا در تابه روی اتش کمی تست می کنیم.) سوپ را روی نان میریزیم د سه قاشق پنیر را روی ان می پاشیم و در صورتیکه بخواهیم روی سوپ قشری بسته شود ممکن است ظرف سوپخوری را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم بگذاریم و یا بلافصله سر میز ببریم.

 

lovelyfoods.com



ارسال نظر



لوگو اسپانسر