کد مطلب: 10262 | زمان انتشار: ۱۱:۵۰:۱۱ - پنجشنبه ۲۷ فرو ۱۳۹۴ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 480 | |

طرز تهیه ساندویچ گوشت ماهی سالمون

fo2236

ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل  و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.

زمان لازم : ۲۰ دقیقه

مواد لازم :

 باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
 ماهی سالمون بدون استخوان  ۱ عدد
 گوجه فرنگی کوچک  ۲ عدد
 خیار شور  ۱ عدد
هویج درشت رنده شده  مقداری
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه )  مقداری

طرز تهیه :
۱ – در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .

۲ – هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.

ارزش غذایی در هر وعده :
۴ گرم چربی اشباع نشده
۵۷۵ کیلو کالری بیامجی
۲۵ گرم چربی اشباع شده
۴ گرم فیبر
۱۲ گرم شکر
۱۳ گرم پروتئین
۱۰۹۴ میلی گرم سدیم
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری

منبع : seemorgh.com



ارسال نظر



لوگو اسپانسر