کد مطلب: 9028 |
زمان انتشار:
۱۷:۲۸:۵۶ - یکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
606 |
|
مواد لازم :
اسفناج |
۷۵۰ گرم |
قارچ |
۶ -۷ عدد |
سیب زرد یا گلابی |
۲ عدد |
پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه |
۱۰۰ گرم |
انار |
۱ عدد |
لیمو ترش |
۱ عدد |
سرکه بالزامیک |
۳ ق غ |
روغن زیتون |
۹ ق غ |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
خامه |
۳ ق غ |
نعنا خشک |
۲ ق م |
طرز تهیه :
۱ – سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
۲ – قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
۳ – اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
۴ – سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .
نکات :
۱ – می توانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما می دهد.
۲ – می توانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .
۳ – اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه می شود .
۴ – به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .