کد مطلب: 10778 |
زمان انتشار:
۱۳:۲۹:۲۳ - شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
681 |
|
مواد لازم برای سالاد باقالا:
ذرت (بلال) |
۴ عدد |
روغن زیتون |
۱ قاشق غذاخوری |
سیر (خرد شده) |
۲ حبه |
باقالا |
۱۰۰ گرم |
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) |
۱ عدد |
ریحان خرد شده |
مقداری |
نعناع خرد شده |
مقداری |
سرکه |
۱ تا ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد باقالا :
یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.
باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.