کد مطلب: 8006 |
زمان انتشار:
۱۳:۰۷:۱۶ - سه شنبه ۲۷ آبا ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
435 |
|
در ظرفی پیاز را نیم سرخ کرده و دنده گوسفند را در آن سرخ کنید و پس از اضافه کردن آب اجازه دهید گوشت بپزد.پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه ۴ لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و زعفران و نمک را به مواد اضافه کنید و زیره را با آن مخلوط کنید
زیره پلو غذای سنتی کرمان و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و معطر است خوردن این غذا بسیار مفید بوده و جزو غذاهای گرم محسوب میشود.
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
روغن یک استکان (آبکرده)
برنج ۳ لیوان
زیره نصف استکان (سیاه)
زعفران یک قاشق چایخوری
سیب زمینی سیب زمینی یک عدد
پیاز پیاز ۱ عدد
گوشت نیم کیلو (دنده گوسفند)
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
در ظرفی پیاز را نیم سرخ کرده و دنده گوسفند را در آن سرخ کنید و پس از اضافه کردن آب اجازه دهید گوشت بپزد.پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه ۴ لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و زعفران و نمک را به مواد اضافه کنید وزیره را با آن مخلوط کنید و اجازه دهید دم بکشد.سیب زمینی ها را سرخ کرده وهمراه غذا میل کنید.
نکات:
۱) میتوانید برای زودتر پخته شدن گوشت آن را درون زودپز بپزید
۲) این غذا به صورت لاپلو هم طبخ میشود بدین منظور برنج را جدا بپزید و اجازه دهید آب گوشت تمام شود و آن را با سایر مواد لای برنج بدهید.
۳) استفاده از گوشت قلقلی به جای گوشت در این غذا امکان پذیر است.