کد مطلب: 8006 | زمان انتشار: ۱۳:۰۷:۱۶ - سه شنبه ۲۷ آبا ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 435 | |

طرز تهیه زیره پلو غذایی دلچسب با طبع گرم

176694

در ظرفی پیاز را نیم سرخ کرده و دنده گوسفند را در آن سرخ کنید و پس از اضافه کردن آب اجازه دهید گوشت بپزد.پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه ۴ لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و زعفران و نمک را به مواد اضافه کنید و زیره را با آن مخلوط کنید

زیره پلو غذای سنتی کرمان و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و معطر است خوردن این غذا بسیار مفید بوده و جزو غذاهای گرم محسوب میشود.

مواد اولیه :
برای ۴ نفر

روغن  یک استکان (آبکرده)
برنج  ۳ لیوان
زیره  نصف استکان (سیاه)
زعفران  یک قاشق چایخوری
سیب زمینی سیب زمینی یک عدد
پیاز پیاز ۱ عدد
گوشت  نیم کیلو (دنده گوسفند)
نمک  به میزان لازم
زردچوبه  به میزان لازم

طرز تهیه:


در ظرفی پیاز را نیم سرخ کرده و دنده گوسفند را در آن سرخ کنید و پس از اضافه کردن آب اجازه دهید گوشت بپزد.پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه ۴ لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و زعفران و نمک را به مواد اضافه کنید وزیره را با آن مخلوط کنید و اجازه دهید دم بکشد.سیب زمینی ها را سرخ کرده وهمراه غذا میل کنید.
نکات:
۱) میتوانید برای زودتر پخته شدن گوشت آن را درون زودپز بپزید
۲) این غذا به صورت لاپلو هم طبخ میشود بدین منظور برنج را جدا بپزید و اجازه دهید آب گوشت تمام شود و آن را با سایر مواد لای برنج بدهید.
۳) استفاده از گوشت قلقلی به جای گوشت در این غذا امکان پذیر است.

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر