کد مطلب: 12419 |
زمان انتشار:
۱۵:۴۵:۳۶ - دوشنبه ۱۴ فرو ۱۳۹۶ |
|
دفعات مشاهده :
261 |
|
اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب |
۴ لیوان |
شکر قهوه ای |
۳/۴ پیمانه |
زنجبیل |
۱/۴ پیمانه |
چای کیسه ای |
۳ عدد |
لیمو |
۲ عدد |
عسل |
۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.