کد مطلب: 4897 | زمان انتشار: ۱۹:۳۷:۵۳ - یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,843 | |

طرز تهیه حلوای مجلسی

آموزش طرز تهیه حلوای مجلسی

مواد لازم:

آرد سنگک یک کیلو : شش پیمانه

روغن نباتی : دو پیمانه

روغن مایع : ۱۰۰ گرم

کره : ۱۰۰ گرم

حلوا شکری : ۱۰۰ گرم

پودر گل سرخ : یک قاشق چایخوری 

زنجبیل و فلفل‌سیاه : از هر کدام نصف قاشق چایخوری

نمک :  یک قاشق چایخوری

هل، دارچین و زیره سائیده : یک قاشق چایخوری

پودر نارگیل و کنجد : به میزان لازم

 

طرز تهیه

نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن می‌افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم‌تر می‌کنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.

 

مواد لازم شربت حلوا :

شکر : چهار پیمانه

آب : دو پیمانه

گلاب : نصف پیمانه

 زعفران : یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه شربت

شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌کنیم.

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر