کد مطلب: 4897 |
زمان انتشار:
۱۹:۳۷:۵۳ - یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,843 |
|
آموزش طرز تهیه حلوای مجلسی
مواد لازم:
آرد سنگک یک کیلو : شش پیمانه
روغن نباتی : دو پیمانه
روغن مایع : ۱۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
حلوا شکری : ۱۰۰ گرم
پودر گل سرخ : یک قاشق چایخوری
زنجبیل و فلفلسیاه : از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده : یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد : به میزان لازم
طرز تهیه
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت حلوا :
شکر : چهار پیمانه
آب : دو پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
زعفران : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.