کد مطلب: 10855 |
زمان انتشار:
۱۲:۰۷:۵۴ - پنجشنبه ۱۴ آبا ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
561 |
|
معمولا مادرهای سنتی بلدرچین ها را به همان سبکی که مرغ درست می کنند، طبخ می کنند. مثلا شبیه همان مرغ و آلوی معروف! اما در اینجا روشی دیگری به همراه سس آناناس را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای بلدرچین با سس آناناس :
بلدرچین |
۶ عدد |
برگ بو |
۲ عدد |
پودر تخم گشنیز |
۱/۴ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
۱/۸ قاشق چایخوری |
روغن کنجد |
۱/۴ پیمانه |
کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده |
۱/۲ پیمانه |
آرد نشاسته ذرت |
۱/۲ قاشق چایخوری |
زعفران حل شده در آب |
۱ قاشق چایخوری |
آب آناناس |
۲ پیمانه |
کره |
۲۵ گرم |
پودر پیاز |
۲ قاشق چایخوری |
سیر |
۱ حبه |
روش تهیه بلدرچین با سس آناناس :
کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛ سپس پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.
بلدرچینها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. سپس آب آناناس، برگ بو، فلفل سیاه و زعفران آبکرده را اضافه کنید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچینها بپزد.
در اواخر پخت آناناسهای خرد شده و ۲/۱ قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کردهاید (۴/۱ پیمانه آب سرد) به بلدرچینها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.