کد مطلب: 985 | زمان انتشار: ۲۱:۵۶:۱۲ - چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 771 | |

طرز تهیه املت تن ماهی

طرز تهیه املت تن ماهی

املت تن ماهی.طرز تهیه املت تن ماهی.آموزش آشپزی

مواد لازم برای ۵-۴ نفر :

 

یک قوطی تن ماهی جنوب
۳ عدد گوجه فرنگی متوسط
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
یک عدد پیاز متوسط رنده شده
۴عدد تخم مرغ
۳-۲ حبه سیر
به مقدار کافی نمک و فلفل

طرز تهیه:

روغن را در ماهیتابه داغ کرده، پیاز را کمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریک درآورده، با پیاز کمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج کنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمک و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد کافی نمک دارد، در پاشیدن نمک احتیاط کنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یکی یکی روی آن بشکنید.

روی تخم مرغ کمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.

نکات تغذیه ای :

تن ماهی به عنوان یک غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و کلسیم می باشد.

این املت در کل دارای ۱۱۳۳ کالری می باشد که اگر توسط ۴ تا ۵ نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی ۲۵۲ کالری خواهد بود.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر